Bent u op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen voor uw VvE?

Door de stijgende energieprijzen en de beschikbare SEEH subsidies (link hieronder) wordt het voor VvE steeds interessanter de energiebesparende maatregelen collectief op te maken. AVEB is gecertificeerd om een Maatwerkadvies voor uw VvE op te stellen.

Link: https://www.rvo.nl/onderwerpen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis-seeh-voor-vve

Direct aanvragen

Maatwerkadvies voor uw VvE: de huidige stand van zaken, welke investering er gedaan dient te worden en wat het oplevert.

Gecertificeerd maatwerkadvies aanvragen

Hieruit volgt:

Een energieadvies voor uw VvE. In deze rapportage vindt u de huidige prestatie van de appartementen in uw VvE en maatregelen om de energieprestatie in de appartementen te verbeteren. Van deze maatregelen geven wij aan wat de investering en terugverdientijd is. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw woning. Hiermee kunt u aan de slag om uw woning daadwerkelijk energiezuinig te maken. Ook tijdens de uitvoering kunnen we u begeleiden. Wanneer u overgaat tot actie kunnen we u verder helpen met het beoordelen van offertes en begeleiding tijdens de uitvoering van de energiebesparende maatregelen.

Wat doen wij voor u?

Wij bekijken de bouwkundige staat van de VvE: Is er isolatie aanwezig? Welke beglazing is er aanwezig?

Ook bekijken we de installatietechnische staat van de woning: Hoe wordt er geventileerd? Welk stooktoestel is er aanwezig? Zijn er besparende maatregelen toegepast? Wordt er zelf energie opgewekt?

Wilt u een offerte ontvangen?

    Aanvraag voor

    Uw gegevens

    *informatie invullen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren