Bent u op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen in de woning?

  • Wij stellen graag een advies op maat op met maatregelen die voor u interessant zijn om uit te voeren. Het opstellen van een energieadvies doen wij op basis van een bezoek aan de woning.

Direct aanvragen

Maatwerkadvies voor uw pand of woning: de huidige stand van zaken, welke investering er gedaan dient te worden en wat het oplevert.

Gecertificeerd maatwerkadvies aanvragen

Hieruit volgt:

Ons energieadvies voor uw woning. In deze rapportage vindt u de huidige prestatie van uw woning en maatregelen om de prestatie te verbeteren. Van deze maatregelen geven wij aan wat de investering en terugverdientijd is. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw woning. Hiermee kunt u aan de slag om uw woning daadwerkelijk energiezuinig te maken. Ook tijdens de uitvoering kunnen we u begeleiden. Wanneer u overgaat tot actie kunnen we u verder helpen met het beoordelen van offertes en begeleiding tijdens de uitvoering van de energiebesparende maatregelen.

Wat doen wij voor u?

Wij bekijken de bouwkundige staat van de woning: Is er isolatie aanwezig? Welke beglazing is er aanwezig?

Ook bekijken we de installatietechnische staat van de woning: Hoe wordt er geventileerd? Welk stooktoestel is er aanwezig? Zijn er besparende maatregelen toegepast? Wordt er zelf energie opgewekt?

Wilt u ook geld besparen en tegelijkertijd uw woning verduurzamen?

Ga naar onze Quickscan